Financieel planner het Gooi – Bertina vt Hazeveld FFP EHP

Jouw Financieel Planner in het Gooi

 

Een scheiding is niet leuk, en niet altijd een keus van twee partijen, maar het belangrijkste is dat er rust komt in jullie situatie, waar wonen een belangrijk onderdeel is. Wie gaat waar wonen en hoe gaan we dat financieel regelen.

 

Jullie zullen bij een scheiding ongelooflijk veel financiële informatie aan me moeten aanleveren. Dat is niet altijd prettig en heel veel werk. Dat realiseer ik me goed. Maar alleen als alle informatie beschikbaar is kan ik met jullie in beeld brengen wat de financiële situatie zal zijn na jullie scheiding. Het gaat dan bijvoorbeeld om inkomen en spaargeld. Maar ook de pensioenen, de hypotheek, schulden. Als er sprake is van een eigen zaak komen daar nog veel meer zaken bij.

 

Op basis van de financiële situatie die we samen in beeld brengen wordt meteen duidelijk hoe de woonsituatie er in de toekomst uit kan gaan zien.

 

Ik ben Bertina van ‘t Hazeveld, financieel planner, hypothecair planner, eigenaar van Hazeveld Financial Planner en freelance adviseur bij Baar Advies BV. Vanuit Bussum e Almere voorzie ik klanten in de regio van onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarnaast heb ik een groot aantal jaren als financieel adviseur samen gewerkt met diverse mediators in echtscheidingen door het hele land.

 

In die samenwerking heb ik gemerkt dat scheidingen en het regelen van nieuwe hypotheken, al dan niet met ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid, een complexe materie is waar niet iedere adviseur in thuis is. De tijdslijn, de aanlevering van documenten en het passend maken van de aanvraag op basis van het convenant eisen een stuk allertheid van financieel adviseur en mediator. Daarom is de samenwerking van diverse disciplines essentieel.

Zeker bij scheidingen is het een complexe zaak omdat in de meeste gevallen er 2 nieuwe woningen gevonden en gefinancierd moeten worden.

 

Ik vind het belangrijk dat een klant een goed gevoel heeft na het eerste gesprek met mij. Als klant vraag je je af: Begrijpt hij me? Luistert hij goed naar me? Heb ik het idee dat hij weet waar hij het over heeft? En – last but not least – bereikt hij het door hem en mij gewenste resultaat?

 

Ik heb mij bij het scheidingscollectief aangesloten omdat ik weet dat er veel meer speelt dan alleen het regelen van een hypotheek. Op het juiste moment snel kunnen schakelen met de andere collega’s is dan belangrijk, zodat ook op andere aandachtsgebieden je goed ondersteund en dus zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Contact

Brinklaan 123, 1404 GB  BUSSUM

Argonweg 14, 1362 AA ALMERE

M 06 41378113  |  T (035) 577 9661  |

E bertina@baaradvies.nl | I www.baaradvies.nl |

Of gebruik het contactformulier:
    Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
    Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
    Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek AdviesNotaris