Makelaar het Gooi – Barbara Kuhlmann-Dupuits

Het huis dat samen werd gekocht was een droom die uitkwam, een plek waar het gezin met elkaar zou komen te wonen en waar iedereen zich thuis moest voelen. Scheiden is daarom vaak een ingrijpende gebeurtenis waar veel emoties bij komen kijken. Het is begrijpelijk dat jullie veel vragen hebben in deze moeilijke tijd. Het is mijn taak om al jullie woon gerelateerde vragen te beantwoorden en het hele verhuistraject met toewijding en oprechte interesse te begeleiden.

 

Graag stel ik mijzelf voor.

 

Mijn naam is Barbara Kuhlmann-Dupuits, specialist op het gebied van aan- en verkoop van woningen. Ik werk als zelfstandige makelaar bij RE/MAX, wereldwijd nr. 1 in de makelaardij. RE/MAX is present in 150 landen met zo’n 130.000 makelaars. Mijn focus ligt op het Gooi, waar ik zelf al 13 jaar stevig geworteld ben. Jullie kunnen bij mij terecht voor de complete begeleiding van de aan- en verkoop van jullie woning. Jullie krijgen dus een lokale makelaar met een nationaal en internationaal netwerk.

 

In het geval van een scheiding vind ik het erg belangrijk dat er een zorgeloze aanpak voor jullie is die rust en balans in het proces brengt.

 

Dit kunnen jullie van mij verwachten:

 

 • Op maat gesneden advies
 • Full-service aanpak
 • Persoonlijke begeleiding vanaf de start tot aan de overdracht.
 • Een uniek marketingplan voor het beste resultaat
 • 24/7 bereikbaarheid, ook in de avonden en weekenden

 

In mijn aanpak denk ik niet in problemen, maar in mogelijkheden. Samen zoeken we naar een passende oplossing, want die is er altijd. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

remax het gooi

Barbara Kuhlmann-Dupuits

 

M: +31 (0)6 – 40 66 50 72

E: barbaradupuits@remax.nl

 

RE/MAX Gildenhof

Locatie het Gooi

www.remax.nl/barbaradupuits

Makelaar het Gooi

Of gebruik het contactformulier:
  Wanneer kunnen we het beste contact met je opnemen? Bellen in de ochtendBellen in de middagBellen in de avondGraag contact per email
  Voorkeur eerste contact met (maak jouw keuze hieronder):
  Interesse in contact met (svp aanvinken): MakelaarAdvocaatMediatorScheidingscoachFinancieel/Hypotheek AdviesNotaris